O paipa a le Laboratory

Tala Fou

Fa'asoa fa'amatalaga Fluralaner

Fluralanerose vaega ole vasega isoxazoline e na'o le pau lea o le ectoparasiticide e fa'aogaina i luga ole tino ua fa'amaonia mo le tu'uina i le o'o atu ile 12-vaiaso va'aiga mo le fa'atonutonuina o fle ma siaki i totonu.maile mapusi.

maile

Fluralaner e mafai ona tuʻuina i se faʻaitiitiga faʻaoga e faʻaaoga ai auala eseese: autu, tautala, tui.

Mo le auala autu, fluralaner e mafai ona faʻatinoina mo se faʻataʻitaʻiga e ala i se kola, se kola atamai, se pine, se masini faʻamaʻi, se mea-i luga, se sasaa-i luga poʻo se patch.

Mo le auala tautala, fluralaner e mafai ona tuʻuina e avea o se meaʻai fagafao (malosi pe vai), togafiti, paʻu, lamu, papa, faʻaopoopo i vai inu poʻo se vai e sasaa saʻo i le gutu poʻo luga o meaʻai.

Mo le auala tui, fluralaner e mafai ona faia e pei o se implant, o se mea e mafai ona pa'u'u i totonu ("depot implant"), se tui (sc po'o le im), o se tui umi.

O a'afiaga e ono aofia ai le pua'i, manava manava, fa'aitiitia le fia'ai, po'o le pa'u pa'u.O a'afiaga e sili atu ona ogaoga e aofia ai le tetete o maso, faoa faamalosi, le fa'amaopoopoina, po'o le manava tiga tele.E mana'omia le mulimuli i fa'amatalaga a le foma'i manu.

 

Ole maketi ole Fluralaner e faʻamoemoe e molimauina le tele o le tuputupu aʻe i tausaga o lumanaʻi, e mafua ona o le faʻatupulaia o le manaʻoga mo (Veterinary Drug, Insecticide, Other).

O le maketi o le Global Fluralaner o loʻo faʻamoemoe e tulaʻi mai i se fua faatatau tele i le vaitau o faʻataʻitaʻiga, i le va o le 2023 ma le 2030. I le 2022, o loʻo faʻatupulaia le maketi i se fua faʻatatau ma faʻatasi ai ma le faʻatupulaia o le faʻaaogaina o taʻiala e tagata taʻaloga autu, o le maketi e faʻamoemoe e tulaʻi mai. i luga o le tafailagi fuafuaina.

Xiamen Neore e tuʻuina atu le mama maualuga ≥99% Fluralaner i tagata faʻatau uma i le lalolagi.Ua mae'a fa'atauva'a e fa'amalieina le tele o mana'oga.

Matou te faʻafeiloaʻi faʻafeiloaʻi uma tagata faʻatau talosaga mo le tau i le galulue faʻatasi.

 


Taimi meli: Nov-22-2023